Logo Pianowereld

Over Pianowereld

Pianowereld is een onafhankelijk muziektijdschrift dat zich richt op lezers die houden van muziek in het algemeen en piano in het bijzonder.

Lezers die op de hoogte willen blijven van wat zich afspeelt op de concertpodia in Nederland en België, en daarbuiten. Lezers die internationale concoursen willen volgen en geïnformeerd willen worden over wat er aan kwaliteit wordt uitgebracht op beeld- en geluidsdragers, in boekvorm of aan bladmuziek. Lezers die nieuwsgierig zijn naar achtergronden en nieuwe ontwikkelingen in techniek of muziekonderwijs. Lezers die zich in algemenere zin ook interesseren voor andere instrumenten, andere kunstvormen en de verbanden tussen muziek, mens en maatschappij.

In elk nummer van Pianowereld vindt u naast interviews, artikelen, cd-, concert- en bladmuziekrecensies ook Piet Bals Concertagenda, Guus Alinks rubriek met nieuws over pianoconcoursen wereldwijd, een artikel over muziek en kunst, een compositie en een gedicht.

De artikelen in Pianowereld worden geschreven door een team van deskundige en enthousiaste auteurs. Samen maken zij Pianowereld tot een prettig leesbaar magazine dat toch de nodige diepgang biedt.

© Copyright 2018 - Pianowereld Magazine